Půstové dny podle Hildegardy von Bingen

3. února 2016 v 12:18 |  Bylinky a recepty

Špaldová kůra na 3 dny.

Snižuje překyselení v organizmu, chrání sliznice, prevence zůžení cév.

RÁNO:

špaldová kaše:
Hrubě mletá špalda, trochu pohankové mouky, voda. Vaříme 10min, osladíme třtinou nebo medem.

VPOLEDNE:

Špaldové těstoviny:
K těstovinám přidáme, zeleninu se semínkem(amarant, slunečnice). Lehce dochutíme olivovým nebo dýňovým olejem.

VEČEŘE:

Špaldový chléb se zdravou bylinkovou pomazánkou:
3cibule podusit na oleji, přidáme šálek cizrny, dobromysl, majoránku, bazalku, sůl, pepř, koriandr.
Vše rozmixujeme. Podáváme na špaldovém chlebu.






 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Veronika Veronika | 3. února 2016 v 12:25 | Reagovat

please klikni + mozes sa aj zapojit (:
http://dollarson.xyz/index.php?ref=39798

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama